FAQ om Drive In Bio

Porten åbner 60 min før filmstart.
(Porten åbner 30 minutter før til den sene film, hvis der er dobbelt forestilling)

Hvis du gerne vil i kontakt med os, så skriv til os via Messenger. Vi oplever desværre at mange mails ryger i spamfilter.

1. Betalingsmidler i Drive In Bio:

KONTANT – DANKORT – VISA DANKORT – VISA – VISA ELECTRON – MASTERCARD – EUROCARD – VISA DEBET

Gavekort kan kun benyttes i porten ved ankomst. Man bliver dog altid lukket ind med gavekort uanset udsolgt eller ej.

Sådan hører jeg lyden fra filmen i min bil?
Lyden fra filmen udsendes i Stereolyd over FM radiofrekvenser. Du kan lytte til filmen over en FM-radio i bilen eller medbringe en bærbar radio.

Når i ser film i Drive In Bio kan lyden fra filmen høres via bilens radio. Dette skyldes at Drive In Bio har 3 forskellige radiofrekvenser. Bio 2 ligger på 100,7 Mhz (Bemærk at dette er en ny frekvens, som blev taget i brug 1.marts 2018) Bio 3 ligger på 102,7 Mhz og Bio 4 ligger på 98,9 Mhz. Når der ikke spilles film kan man lytte til Radiobilen, som er Drive In Bio´s egen Radiostation. Her kan man høre de nyeste hits.

3. Åbningstider i Drive In Bio.


Fredag & Lørdag hvor der er dobbeltforestilling, åbnes porten til de sene film 15-30 minutter de sene film starter.

Bemærk at der godt kan være aftener, hvor filmen starter op til 15 minutter senere end det der står på hjemmesiden pga. af meget lyse aftener eller lang kø

Lyset på bilen skal være slukket under hele filmen. I regnvejr er det dog tilladt at have positionslyset tændt, da mange biler er nød til at have tænding på for at kunne bruge vinduesviskerne.

Regnvejr, Tåge & Sne er ikke den bedste kombination, når man tager i Drive in Bio. Så hvis du har booket billetter til en dag, hvor det ser ud til at regne hele aftenen, så brug dine billetter en anden dag istedet for. Det giver en meget bedre oplevelse. BILLETTERNE SKAL BRUGES TIL SAMME FILM

Hvordan finder du vej til Drive In Bio?

Adressen er Nymøllevej 5, 3540 Lynge.

Hvis du kommer fra København af Hillerød Motorvejen, er det nemmest at tage ALLERØD S afkørslen og kører mod Lynge. Fortsæt ca. 5 km. ligeud indtil du kommer til et stort lyskryds. Drive In Bio ligger lige over krydset på venstre hånd.

Fra Hillerød tager du afkørslen der hedder Allerød S og drejer til højre mod Lynge. Ca. 5 km fra Motorvejen ligger Drive In Bio.


Rygning er selvfølgelig tilladt på pladsen og i sin bil. Rygning er ikke tilladt i Grillbygningen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at ankomme?
Weekender er normalt meget travle, så vi bede jer om at ankomme så tidligt som muligt, for at undgå lange lange køer & trafikale problemer, som igen fører til, at vi må starte filmen senere end planlagt.

Kan jeg sidde udenfor min bil, i græsplæne stole, på et tæppe, på taget?
Ja! I er velkommen til at sidde uden for dit køretøj, på græsplænen, stole eller på tæpper. I skal dog sætte jer på en måde så i ikke beslaglægger en ekstra parkeringsplads ved siden af din bil. Det er også af sikkerhedsmæssige grunde da en anden gæst, måske ikke er i stand til at se dig eller dine børn sidder på jorden i mørket! Bare bruge almindelig sund fornuft og vis respekt for dine medmennesker.

11. Hvis bilen er løbet tør for strøm, har vi en Booster/jumpstarter, som kan lånes. Man ligger bare sit kørekort i pant.

12. Mange Peugeoter & Citroener går efter ca. 30 minutter i Economic Mode. Hvis man har en sådan bil er det ern god ide at låne en Radio i Kiosken eller selv medbringe en FM Radio. Vi har ca 40 Radioer til udlån, så på de travle aftener, vil der blive udsolgt.